Κομμωτήρια στην Αθήνα και Ανταγωνισμός

Συχνά, φαινομενικά ασήμαντα πράγματα μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση και να τονώσουν την αυτοπεποίθηση μας. Ένα ωραίο γεύμα με κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο, ένας περίπατος ή η περιποίηση της εμφάνισής μας μπορούν να διώξουν τη ρουτίνα και το στρες της απαιτητικής καθημερινότητας. Από τις πιο συχνές “πολυτέλειες” που η περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουμε είναι η περιποίηση των μαλλιών μας. Εκτός από την καθημερινή περιποίηση, που οι ίδιοι προσφέρουμε στα μαλλιά μας, πολλοί από εμάς επισκεπτόμαστε συχνά ένα κομμωτήριο και αφηνόμαστε στα χέρια των ειδικών. 

Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για τις γυναίκες, να έχουν βρει τον κατάλληλο κομμωτή στον οποίο εμπιστεύονται με κλειστά μάτια την εμφάνιση τους, ειδικά όταν πρόκειται να κάνουν κάποια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά τους. Τα κομμωτήρια, ειδικά στην Αθήνα, είναι άπειρα και η πρώτη σκέψη που θα έκανε κάποιος είναι ότι η εύρεση τους κατάλληλου κομμωτηρίου είναι πανεύκολη υπόθεση. Η πραγματικότητα όμως διαφέρει. Ναι είναι γεγονός ότι κάθε περιοχή διαθέτει εντυπωσιακά πολλά κομμωτήρια για τον πληθυσμό που εξυπηρετεί, αλλά, είναι, επίσης, γεγονός ότι πάρα πολλά από αυτά δεν παρέχουν υπηρεσίες αντάξιες των απαιτήσεων, ποιοτικών και οικονομικών. 

Κομμωτήρια στο Κέντρο - Πατήσια, Γαλάτσι Οι Πιο Απαιτητικές Γειτονιές

Ειδικότερα, όσο πιο κοντά στο κέντρο της Αθήνας μένει κανείς τόσο πιο δύσκολη είναι η εύρεση επαγγελματιών κομμωτών που αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα τη δουλειά τους. Σε περιοχές, όπως τα Πατήσια, όπου τα όρια τους δεν είναι σαφή, και απευθύνονται σε πελάτες μεγάλης γεωγραφικής εμβέλειας, τα πράγματα κάπως περιπλέκονται. Στα Πατήσια η γειτονιάς δεν υφίσταται με την κλασική έννοια, καθώς το εύρος είναι μεγάλο και σπάνια θα γίνει κάποιο κομμωτηρίο γνωστό για τις καλές του υπηρεσίες σε όλη την περιοχή. Ένα κομμωτηριο πατησια δε θα γίνει εύκολα γνωστό από στόμα σε στόμα, όπως πχ μπορεί να συμβαίνει αντίστοιχα στην Πετρούπολη, και όταν συμβαίνει αυτό τότε μάλλον κάτι γίνεται πολύ σωστά….

Ένα κομμωτήριο Πατήσια απευθύνεται σε πελατεία σχεδόν απ’άκρη σε άκρη του κέντρου της Αθήνας. Τα Άνω Πατήσια, Κάτω Πατήσια, ο Άγιος Ελευθέριος, η Λαμπρινή, το Γαλάτσι, η Νέα Ιωνία κλπ είναι μερικές από τις κοντινές περιοχές που εξυπηρετεί και ως εκ τούτου δεν είναι η “γειτονιά” που θα πρέπει να ποντάρει η επιχείρηση αλλά οι πολύ καλές υπηρεσίες και ιδανικά και οι τιμές. Για να ξεκινήσει για παράδειγμα κάποιος από την Νέα Ιωνία και να πάει σε ένα κομμωτηριο πατησια θα πρέπει οι συστάσεις και κριτικές να είναι εξαιρετικά καλές και φυσικά να το διαπιστώσει και μόνος του. 


Σχόλια