Coca Cola Stevia, Μια Πιο Υγιεινή Επιλογή

Η coca cola stevia είναι μια εκδοχή του δημοφιλούς αναψυκτικού Coca-Cola που αντί της προσθήκης ζάχαρης ή άλλων τεχνητών γλυκαντικών γίνεται χρήση της στέβιας, ένα γλυκαντικό φυτικής προέλευσης που προέρχεται από τα φύλλα του φυτού Stevia rebaudiana. Η στέβια είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση στη ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά επειδή είναι πολύ πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, επομένως χρειάζεται λιγότερη ποσότητα για να γλυκάνει ένα ποτό και δεν έχει τις ίδιες θερμίδες με τη ζάχαρη.

Η Coca-Cola Stevia παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017 σε πολλές χώρες όπως η Χιλή, το Μεξικό και η Κολομβία, ως μέρος της παγκόσμιας στρατηγικής μάρκετινγκ "One Brand" της Coca-Cola για να διαθέσει όλες τις διαφορετικές ποικιλίες της Coca-Cola με ένα εμπορικό σήμα.

Η coca cola stevia αποτελεί μέρος των προσπαθειών της εταιρείας Coca-Cola να παρέχει ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών χαμηλών και χωρίς θερμίδες για καταναλωτές που αναζητούν πιο υγιεινές επιλογές, γλυκαίνεται με ένα μείγμα εκχυλίσματος φύλλων στέβιας και ζάχαρης, που της δίνει γεύση παρόμοια με την αρχική Coca-Cola, αλλά με λιγότερες θερμίδες και ζάχαρη. Τα διατροφικά στοιχεία μιας μερίδας Coca-Cola στέβια δείχνουν 0 θερμίδες και 0 g ζάχαρης, ενώ μια τυπική μερίδα 12 fl oz (354 ml) πρωτότυπης Coca-Cola περιέχει 140 θερμίδες και 39 g ζάχαρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το εκχύλισμα φύλλων στέβιας δεν είναι το μόνο γλυκαντικό στη συνταγή. Η μάρκα εξισορροπεί το εκχύλισμα φύλλων στέβιας και με άλλα γλυκαντικά και γεύσεις, δημιουργώντας τη «μοναδική γεύση Coca-Cola» που οι άνθρωποι γνωρίζουν και αγαπούν.

Λάβετε υπόψη ότι η διαθεσιμότητα της Coca-Cola Stevia μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις θερμίδες και την πρόσληψη ζάχαρης ανεξάρτητα από το γλυκαντικό που καταναλώνετε. 

Σχόλια