Λίγα Λόγια Για Το Αγαπημένο Schweppes

schweppes grapefruit

Πολύ πριν το schweppes grapefruit, το πρώτο στην ουσία αναψυκτικό schweppes δημιουργήθηκε το 1783, όταν ο Jacob Schweppe εφηύρε την επαναστατική βιομηχανική διαδικασία παραγωγής ανθρακούχου νερού. Η εταιρεία που ίδρυσε, η J. Schweppe & Co, δημιούργησε το Schweppes Tonic, το εμβληματικό ποτό που παραμένει τόσο δημοφιλές τώρα όσο πριν από δύο αιώνες. Αυτό που διακρίνει ένα ρόφημα Schweppes και κυρίως το δημοφιλές schweppes grapefruit από τα υπόλοιπα ανθρακούχα ποτά είναι η ενανθράκωση μεγαλύτερης διάρκειας. Μια ειδικά αναπτυγμένη διαδικασία διατηρεί τις φυσαλίδες μέσα στο υγρό για όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον έντονο αφρό και κάνει την κατανάλωση Schweppes μια απαράμιλλη εμπειρία. 

Μετά από 234 έτη εμπειρίας, η Schweppes διαθέτει σήμερα πάνω από 15 διαφορετικές ποικιλίες αναψυκτικών, που κυμαίνονται από κλασικά μίξερ μέχρι δροσιστικά ποτά. Κάθε ένα είναι μια σύνθετη, απαλά ισορροπημένη δημιουργία που συνδυάζει τα θαύματα της μοναδικής διαδικασίας ενανθράκωσης Schweppes με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. 

Τα αιθέρια έλαια που προστίθενται στο schweppes grapefruit και σε όλα τα ανθρακούχα ποτά schweppes προέρχονται από φρούτα που καλλιεργούνται στα πλούσια και γόνιμα εδάφη της μεσογειακής ακτής της Ισπανίας. Ο ιδανικός συνδυασμός της τεχνογνωσίας και της πολύς καλής ποιότητας πρώτης ύλης δίνουν στο Schweppes την ισορροπημένη και χαρακτηριστική του γεύση. 


Σχόλια