Ασφαλιστικοί Μύθοι

Όταν αγοράζετε μια ασφάλεια αυτοκινήτου, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τους παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος και την κάλυψή σας. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλές κακές πληροφορίες που περνούν για "κοινή αλήθεια".οικονομικεσ ασφαλειεσ αυτοκινητων Εδώ διαχωρίζουμε τον μύθο από τα γεγονότα σχετικά με την ασφάλεια αυτοκινήτου.

Μύθος 1 - Το χρώμα καθορίζει την τιμή της ασφάλισης αυτοκινήτων

Δεν έχει σημασία αν το αυτοκίνητό σας είναι μαύρο μεταλιζέ ή λευκό - το χρώμα δεν επηρεάζει το κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου σας. Η τιμή της ασφάλειας του αυτοκινήτου σας βασίζεται σε πολλούς παράγοντες, όπως η μάρκα αυτοκινήτου, το μοντέλο, ο τύπος αμαξώματος, το μέγεθος του κινητήρα και η ηλικία του οχήματος, καθώς και η τιμή του αυτοκινήτου, το κόστος επισκευής του, το συνολικό ρεκόρ ασφάλειας και η πιθανότητα κλοπής. Οι ασφαλιστές λαμβάνουν επίσης υπόψη την ηλικία, το ιστορικό οδήγησης και μερικές φορές το πιστωτικό ιστορικό του οδηγού.

Μύθος 2 - Η ασφάλειά σας θα σας καλύψει εάν το αυτοκίνητό σας κλαπεί, καταστραφεί ή καταστραφεί από πτώση των μελών του δέντρου, χαλάζι, πλημμύρα ή πυρκαγιά. Αυτό μπορεί να ισχύει, μόνο όμως σε περίπτωση που επιλέξετε μικτή ασφάλεια και κάλυψη σύγκρουσης μαζί με την τυπική πολιτική του συμβολαίου σας. 

Μύθος 3 - Η προσωπική ασφάλιση αυτοκινήτου καλύπτει επίσης την επαγγελματική χρήση του αυτοκινήτου σας. Εάν είστε αυτοαπασχολούμενος και χρησιμοποιείτε το όχημά σας για επαγγελματικούς σκοπούς, η προσωπική ασφάλιση αυτοκινήτων ενδέχεται να μην σας προστατεύει, επομένως είναι σημαντικό να αγοράσετε ασφάλιση επαγγελματικών οχημάτων. Εάν έχετε άλλα άτομα - όπως υπαλλήλους - που χρησιμοποιούν το όχημά σας, πρέπει να ελέγχετε τακτικά τα αρχεία οδήγησης.

Πηγή Εικόνας: https://www.flickr.com/photos/gotcredit/39827241843


Σχόλια