Τουρισμός Στο Πόρτο Χέλι

Έφτασε η πολύ αναμενόμενη ώρα των διακοπών και η κατάσταση φέτος είναι αρκετά περίπλοκη για όλους τους ταξιδιώτες ανεξαρτήτως από που έρχονται. Η πανδημία και οι επιπτώσεις σε όλους τους τομείς δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και τον τομέα του τουρισμού.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος έχει μπερδευτεί αρκετά με το τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να ταξιδέψει, ποιες είναι οι προϋποθέσεις και κυρίως ποιο προορισμό να διαλέξει προκειμένου να είναι περισσότερο ασφαλής. Για φέτος όπως όλα δείχνουν την τιμητική τους θα έχουν οι χερσαίοι προορισμοί και όχι τόσο τα νησιά ειδικότερα εκείνα που απέχουν πολλά μίλια από το λιμάνι του Πειραιά.

Μια καλή λύση για διακοπές με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή είναι η Πελοπόννησος. Το ελληνικό αυτό γεωγραφικό διαμέρισμα κρύβει πολλούς προορισμούς μαγευτικούς ιδανικούς για ζευγάρια αλλά και οικογένειες. Στα νότια του νομού Αργολίδος βρίσκεται το Πόρτο Χέλι ένα μέρος για το οποίο σχεδόν όλοι οι Έλληνες έχουμε ακούσει αλλά λίγοι έχουμε επισκεφτεί!

Αυτό που κάνει ξεχωριστό το Πόρτο Χέλι είναι πέρα από το φυσικό του κάλλος η εκπληκτική τουριστική υποδομή που διαθέτει, ειδικά για ένα τόσο μικρό σε έκταση μέρος. Το λιμανάκι του διαθέτει ό,τι χρειάζονται οι ντόπιοι και διεθνείς jet setters για να προσεγγίζουν και να αράζουν τα σκάφη τους. Ο παραλιακός δρόμος είναι γεμάτος από κομψά καφέ,μπαρ και εστιατόρια και φυσικά το μέρος διαθέτει εξαιρετικά ξενοδοχεία. πορτο χελι ξενοδοχεια Φυσικά υπάρχει αρκετή επάρκεια και σε δωμάτια για τη διαμονή σας αλλά υπάρχουν κάποια ξενοδοχεία στο Πόρτο Χέλι που ξεχωρίζουν τόσο για το design όσο και για τις υπηρεσίες τους.

Μια βόλτα με το αυτοκίνητο στους γύρω οικισμούς θα σας κάνει να θαυμάσετε τα σπίτια και τις πολυτελείς βίλες που είναι χτισμένες μέσα στα δέντρα και ατενίζουν αγέρωχα τη θάλασσα. Η πλειοψηφία αυτών των σπιτιών ανήκει σε εφοπλιστές, καλλιτέχνες ακόμα και σε μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας!

Αδιαμφησβήτητα το Πόρτο Χέλι αποπνέει έναν πολυτελή αέρα και θα σας κάνει να θέλετε να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο αντίστοιχο του όλου σκηνικού.

Σχόλια