Ερέτρια, Διακοπές Στην Εύβοια

Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά η ανάγκη του κόσμου να κάνει καλοκαιρινές διακοπές αλλά με ασφάλεια είναι τεράστια. Ευτυχώς ζούμε σε μία χώρα όπου οι επιλογές είναι αμέτρητες και δεν περιορίζονται μόνο στα ελληνικά νησιά. Υπάρχουν πολλοί και πολύ όμορφοι προορισμοί όπου μπορεί κανείς να επισκεφτεί αποφεύγοντας τον συνωστισμό στα καράβια.

Η Εύβοια είναι ίσως η καταλληλότερη λύση για φέτος το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν θα έχει την τιμητική της. Η πρόσβαση στο νησί της Εύβοιας γίνεται είτε χερσαία με το αυτοκίνητο μέσω της σύγχρονης γέφυρας της Χαλκίδας είτε με μία σύντομη (20 λεπτά) με το ferry boat από τον Ωρωπό στην Ερέτρια.


Η Ερέτρια είναι ένα τουριστικό παραθαλάσσιο θέρετρο στην κεντροβόρεια Εύβοια και αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο. Στην περιοχή δραστηριοποιούνται αρκετά ξενοδοχεία και κάποια από αυτά είναι υψηλών προδιαγραφών, με High end υπηρεσίες και εξαιρετικού design εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. ξενοδοχεια ερετρια

Το να κάνει κράτηση και να περάσει κάποιος φέτος τις καλοκαιρινές διακοπές του στην όμορφη Ερέτρια είναι must μιας και το μέρος εκτός από την εύκολη πρόσβαση αποτελεί και ιδανική αφετηρία για ημερήσιες εξορμήσεις στο υπόλοιπο νησί. Ακριβώς επειδή είναι μπροστά τη θάλασσα και πολύ κοντά στο νομό Αττικής το επιλέγουν πολλοί για τις οικογενειακές τους διακοπές καθώς δε χρειάζεται να δαπανήσουν πολύ χρόνο και χρήμα σε μετακινήσεις και μεταφορικά.

Επίσης, η όμορφη πόλη της Χαλκίδας βρίσκεται μόλις ένα τέταρτο μακριά με το αυτοκίνητο δίνοντας την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να περάσουν έντονα βράδια στα μοδάτα νυχτερινά μαγαζιά της. Κάποιες φορές η καλύτερη λύση βρίσκεται δίπλα μας και είναι και η πιο απλή. Αυτό ισχύει και για τις διακοπές μας. Ας σκεφτούμε και άλλους προορισμούς πέρα από τους τετριμμένους και ας γνωρίσουμε τις ομορφιές της χώρας μας.

Πηγή εικονας: https://www.flickr.com/photos/dandiffendale/7004696474


Σχόλια