Ασφαλίζοντας Τους 2 Τροχούς

Σύμφωνα με τον κυβισμό της μηχανής οι αξιόπιστες και υγιείς ασφαλιστικές εταιρείες έχουν σχεδιάσει και παρέχουν στους ιδιοκτήτες ποικίλα προγράμματα κάλυψης. Η ζήτηση ειδικότερα στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα μεγάλη καθώς στις μεγάλες πόλεις της χώρας, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, τη Ρόδο κλπ οι οδηγοί μηχανών είναι χιλιάδες.



Ο αριθμός αυτός των οδηγών αυξάνει και τη πιθανότητα πρόκλησης ατυχημάτων, σοβαρών ή και λιγότερο, προκαλώντας αναστάτωση στην καθημερινότητα των εμπλεκομένων. Παράγοντες κυρίως ψυχολογικοί όπως το στρες και το άγχος ή η  κατάθλιψη ταυτόχρονα με τους γρήγορους ρυθμούς που βιώνουμε όλοι οι κάτοικοι της πόλης μας μετατρέπουν ενίοτε σε κακούς και επιπόλαιους οδηγούς.

Η λύση μια πλήρους ασφάλεια μοτο είναι επιβεβλημένη και λέγοντας ολοκληρωμένη εννοούμε μια ασφάλεια μοτο που να μας καλύπτει τόσο σε περίπτωση ατυχήματος αλλά σε πιθανότητα κλοπής, μια παραβατική πράξη που είναι πολύ έντονη και συχνή στη χώρα μας.

Σχεδόν κανένας κάτοχος μηχανής δεν υπάρχει που να μην έχει πέσει θύμα κάποιου ατυχήματος ή κλοπής. Για τους περισσότερους η μοτοσυκλέτα είναι απλά ένα εργαλείο για την εξυπηρέτηση τους αλλά υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα οδηγών και ιδιοκτητών που αντιμετωπίζει τη μηχανή σαν αξεσουάρ. Σε αυτές τις περιπτώσεις έχουν δώσει μεγάλα χρηματικά ποσά για να την αποκτήσουν και να την επενδύσουν με extra περιφερειακά αξεσουάρ όπως κράνη, στολές, πλαϊνές και πίσω βαλίτσες ταξιδίου, συναγερμούς, gps trackers κλπ αυξάνοντας τη αξία της μηχανής αρκετά.

Επομένως, η ασφάλεια μοτοσυκλέτας για κλοπή είναι απαραίτητη και αξίζει να επενδύουμε κάθε χρόνο λίγα χρήματα παραπάνω προκειμένου να προσθέσουμε αυτή την κάλυψη στο ασφαλιστικό μας συμβόλαιο.  

Image Source: https://pixnio.com/media/dashboard-gauge-motorcycle-speedometer-steering-wheel#

Σχόλια