Νέα Εποχή Νέα Δεδομένα

 Για πάρα πολλές δεκαετίες προκειμένου να ασφαλίσουμε την περιουσία μας και όχι μόνο, απευθυνόμασταν στον εκάστοτε εκπρόσωπο της εταιρείας που είχαμε επιλέξει να συνεργαστούμε. Πολλοί από εμάς ακόμα και σήμερα διατηρούμε στενές επαφές με τον ασφαλιστή και τον αντιμετωπίζουμε σαν να είναι ένας δικός μας άνθρωπος. Εκείνος είναι που θα μας υπενθυμίσει τους χρόνους ανανέωσης των συμβολαίων μας και θα μας προτείνει τα νέα πακέτα κάλυψης που είναι ιδανικά για την περίπτωσή μας και τυχόν σημαντικές προσφορές της εταιρείας. Η νέα γενιά έχει ακολουθήσει έναν καινούργιο δρόμο, ψηφιακό, όπου απρόσωπα και με ελάχιστο κόπο βρίσκει, επιλέγει και τελικά πραγματοποιεί το νέο του συμβόλαιο. online ασφαλεια

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες εδώ και χρόνια έχουνε σχεδιάσει νέες ψηφιακές πλατφόρμες που φιλοξενούνται είτε στα υπάρχοντα site τους, είτε σε ολοκαίνουργιες πλατφόρμες, οι οποίες παρέχουν όλα τα ψηφιακά εργαλεία που χρειάζεται ένας δυνητικά ασφαλιζόμενος. Κάνοντας μία έρευνα θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες από αυτές είναι αρκετά εύχρηστες, διαυγείς και πολύ κατατοπιστικές. 

Η ταχύτητα με την οποία μπορούμε να ανανεώσουμε ή να επισυνάψουμε ένα νέο συμβόλαιο για το αυτοκίνητο ή τη μηχανή μας, ένα συμβόλαιο υγείας ή ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, είναι πραγματικά απίστευτη. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάψουμε να είμαστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί, αντιθέτως, φρόνιμο είναι να απευθυνόμαστε σε εταιρείες ήδη γνωστές και καθιερωμένες για τη φερεγγυότητά τους. Αξίζει να ρίξετε μία ματιά στην online πλατφόρμα της Allianz,  την Allianz Direct και θα διαπιστώσετε ιδίοις όμματι του λόγου το αληθές!

Σχόλια