Το Πρόγραμμα HAARP – Μέρος 1



HAARP ονομάζεται ένα πρόγραμμα που ανέπτυξε το Αμερικανικό Πεντάγωνο και αφορά ένα σύστημα κεραιών που βομβαρδίζουν την ιονόσφαιρα με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Το πρόγραμμα HAARP (High-Frequency Active Auroral Research Project), σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή των υπευθύνων, έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών αλλά ακόμη και για επιτήρηση.
Το HAARP, που χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό, διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων υψηλής ισχύος στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας, προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων.


Το πρόγραμμα σύμφωνα με πολλές θεωρίες αποτελεί το αμερικανικό «υπερόπλο» μαζικής καταστροφής, το οποίο μέσω εσκεμμένης διέγερσης της ιονόσφαιρας επιτυγχάνει επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εξουδετέρωση των κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση λήθαργου/αδράνειας, πρόκληση καιρικών φαινομένων και σεισμών. Το πρόγραμμα HAARP θεωρείται από πολλούς ως το σύγχρονο «κουτί της Πανδώρας», από το οποίο προβλέπουν ότι σύντομα θα βγουν πολλές συμφορές για τον πλανήτη Γη και την ανθρωπότητα. Σύμφωνα με ένα εμπιστευτικό εσωτερικό έγγραφο του Πενταγώνου το πρόγραμμα HAARP έχει ως αντικείμενο, τον έλεγχο διαφόρων φυσικών χαρακτηριστικών της ιονόσφαιρας γα τη βελτίωση των στρατιωτικών συστημάτων διοίκησης, ελέγχου και επικοινωνιών.


Ψάχνοντας για το επιστημονικό υπόβαθρο του προγράμματος, ανακαλύπτουμε τη διαχρονική μεγαλοφυΐα του Νίκολα Τέσλα, που πριν από έναν αιώνα είχε βάλει τις βάσεις για την ανάπτυξη των τεχνολογιών που βασίζονται στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Προς το τέλος της ζωής του ο εφευρέτης ασχολήθηκε με την κατασκευή υπερόπλων που θα αχρήστευαν τις πολεμικές συγκρούσεις. Εντελώς τυχαία μόλις ο Τέσλα πέθανε, πράκτορες του FBI έκλεψαν και κατακράτησαν τελικά μέρος των πολύτιμων σημειώσεων του.

Ο σεισμός της Ιταλίας στην Λ’ Ακουιλα, της Ιαπωνίας που προκάλεσε το γιγαντιαίο τσουνάμι των 10 μέτρων προσφάτως της Τουρκίας, πιστεύεται πως είναι αποτέλεσμα χρησιμοποίησης αυτού του υπερόπλου από την Αμερική για εκφοβισμό και συμμόρφωση των εκάστοτε χωρών και κυβερνήσεων.



Η επιστήμη έχει φτάσει λοιπόν με το πάτημα ενός κουμπιού σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή να προκαλείται σεισμός χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και με ανυπολόγιστες συνέπειες. Τώρα το βασικό που πρέπει να καθορίσει η ανθρωπότητα είναι το ποιοί θα έχουν αυτήν την μοναδική δύναμη στα χέρια τους και με τι σκοπούς θα μπορούν να την χρησιμοποιούν. Ώσπου να γίνει αυτό κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος…..

Σχόλια