Ο Άνθρωπος στο Φεγγάρι – Μέρος 2



Συνεχίζοντας την αναζήτηση για την πραγματική ιστορία του Απόλλων 11, θα δούμε κάποια άλλα στοιχειά σχετικά με το πρώτο μας ταξίδι στο φεγγάρι. 

Ξανακοιτάζοντας το βίντεο της αποχώρησης της αποστολής από το φεγγάρι, παρατηρούμε ότι το πίσω μέρος της σεληνακάτου δεν βγάζει κάποια φλόγα καυσαερίων, γεγονός που τρέφει τη θεωρία ότι επρόκειτο για ένα κατασκευασμένο μοντέλο που το τραβούσαν με ένα συρματόσχοινο.


Είδαμε όλοι τις πατημασιές των αστροναυτών στη Σελήνη. Για να σχηματιστούν οι πατημασιές των αστροναυτών στη σεληνιακή επιφάνεια, θα έπρεπε να υπάρχει υγρασία στο έδαφος. Διαφορετικά θα έπρεπε να σβηστούν, όπως συμβαίνει και με τις πατημασιές στη στεγνή άμμο. Επίσης αξιοπερίεργο είναι το γεγονός πως η 17 τόνων σεληνάκατος, δεν άφησε κανένα αποτύπωμα στην σεληνιακή επιφάνεια, όμως δίπλα από αυτήν φαίνονται οι πατημασιές των πολύ ελαφρύτερων αστροναυτών.

Ακόμα πιο παράξενο γεγονός είναι η διαπίστωση που έχουν κάνει διάφοροι μελετητές του θέματος. Αυτοί μας λένε λοιπόν ότι αν παιχτεί σε γρήγορη κίνηση το βίντεο που δείχνει τους αστροναύτες να κινούνται στη Σελήνη, τότε φαίνεται ξεκάθαρα σαν να έχει τραβηχτεί στη Γη και στη συνέχεια παίχτηκε σε αργή κίνηση για τις ανάγκες της αληθοφάνειας του βίντεο.

Γυρίζοντας στην Γή, οι αστροναύτες  έφεραν πίσω  κάποια κομμάτια βράχων, ισχυριζόμενοι ότι είναι από την Σελήνη. Κατά έναν πολύ περίεργο τρόπο, τα κομμάτια είναι ίδια με αυτά που βρέθηκαν στην Ανταρκτική. Απόκρυψη της αλήθειας ή σατανικές συμπτώσεις…;

Αυτές είναι οι πιο γνωστές θεωρίες σχετικά με την αμφισβήτηση της αποστολής και το πραγματικό βήμα του ανθρώπου στην Σελήνη. Η ΝΑΣΑ έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις και απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, αλλά έχει πείσει πολύ λίγους για τα λεγόμενα της. Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε τις προσπάθειες των απλών ανθρώπων και ερευνητών του διαστήματος, απλά σας παραθέτουμε τα αντικρουόμενες θεωρίες και αφήνουμε τον καθένα να τις αξιολογήσει και να καταλήξει στα συμπεράσματα του…

Σχόλια