Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ – Μέρος 1



Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ιδρύθηκε το 1954 από  μια ομάδα παγκόσμιων ηγετών, πολιτικών και τραπεζιτών η οποία συμμετείχε σε μια σύσκεψη για τη διεθνή πολιτική και την οικονομία στο Όστερμπικ της Ολλανδίας. Πήρε το όνομα της από το όνομα του ξενοδοχείου Μπίλντερμπεργκ που τη φιλοξένησε για πρώτη φορά.
 
Τα μέλη της Μπίλντερμπεργκ είναι αποκλειστικά βασιλείς, βασίλισσες, πρίγκιπες, καγκελάριοι, πρωθυπουργοί, πρόεδροι, πρέσβεις, σημαντικοί υπουργοί, μεγαλοχρηματιστές, διεθνείς τραπεζίτες, στρατιωτικοί ηγέτες και μεγαλοβιομήχανοι. Όλες οι συζητήσεις αυτής της ισχυρής πολιτικής και οικονομικής ελίτ διεξάγονται με πλήρη μυστικότητα. Σήμερα τη λέσχη ελέγχουν απόλυτα ο Κίσινγκερ και ο Ροκφέλερ….




Ψηλά στην ατζέντα των θεμάτων που συζητούν είναι η διαχείριση της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τον πλανήτη και η ενίσχυση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας, προκειμένου να σταματήσουν οι εθνικές πολιτικές και με αυτό τον τρόπο να ελέγξουν καλύτερα τον κόσμο, καθώς και να προετοιμάσουν τη νέα παγκοσμιοποίηση που θα αναδεικνύει τον ρόλο θεσμών όπως το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα και το G20.


Σύμφωνα με φήμες, υπάρχει μία σιωπηρή συμφωνία μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και Ευρώπης κατά την οποία ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας θα είναι πάντοτε Αμερικάνος, ενώ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), πάντοτε Ευρωπαίος. Η σχέση τους επίσης με τους ηγέτες της G20 είναι στενότατη. Οι ενεργειακές αναγκαιότητες και ο γεωπολιτικός έλεγχος της Μπίλντερμπεργκ παίζουν πάντοτε κεντρικό ρόλο στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων αναπόφευκτα.





Αρκετοί που αρέσκονται στη συνωμοσιολογία περί της Μπίλντερμπεργκ δηλώνουν ότι ο Μπάρακ Ομπάμα ζήτησε πριν τον βάλουν υποψήφιο από τον "Top Bilderberg Man" Τζιμ Τζόνσον, να τον βοηθήσει για να διαλέξει συνεργάτες και ο δεύτερος ανταποκρίθηκε στο αίτημα. Το IRS, δηλαδή το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, έδειξε ότι ο Τζόνσον μέχρι το 2006 ήταν ταμίας σε μία Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που επονομαζόταν "Αμερικανοί φίλοι του Μπίλντερμπεργκ"…..

 Η οργάνωση αυτή εισέπραττε εκατομμύρια δολάρια για να πληρώνει τις συναντήσεις. Μόνο οι Κίσινγκερ και Ροκφέλερ το 2005 και το 2006 έδωσαν 125.000 δολάρια ως ατομική συμμετοχή. Μεγάλοι οικονομολόγοι, όπως ο Τίμοθι Γκάιθνερ, ο Λάρι Σάμερς και ο Πωλ Βόρκερ, είναι στενοί συνεργάτες του προέδρου. Στο διπλωματικό γραφείο του προέδρου εργάζονται ο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ και ο Ντένις Ρος που και αυτοί ανήκουν στη λέσχη.

Ο Γκόλμαν Σακς, μέλος της λέσχης, έχει δικούς του ανθρώπους στο υπουργείο Οικονομίας και οι μεγάλες τράπεζες έχουν στελέχη της Μπίλντερμπεργκ στην ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ, προκειμένου να χειρίζονται τα ομοσπονδιακά αποθέματα. Παντού, σε όλες τις μεγάλες θέσεις, υπάρχουν άνθρωποι της λέσχης…..

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει ή μας έχει πει κάποιος για την περιβόητη αυτή λέσχη και τα μυστηριώδη μέλη της. Αυτό που θα σας δώσω να καταλάβετε ξεκάθαρα στο 2ο μέρος είναι πως μια κλειστή κλίκα λίγων ανθρώπων αποφασίζει για εμάς και το μέλλον μας με τα δικά τους κριτήρια και πως τους έχουμε επιτρέψει, με την σιωπή και αποδοχή μας, να καθορίζουν παγκόσμιες εξελίξεις και να παίζουν με τις ζωές εκατομμυρίων σαν ένα προσωπικό τους παιχνίδι πόκερ. Και στο τέλος ξέρετε τι λέει το ρητό.
Ο νικητής παίρνει τα πάντα και ο χαμένος τίποτα…. Νιώθετε νικητές…;


Σχόλια