Ο Άνθρωπος στο Φεγγάρι – Μέρος 1



Έχουν περάσει πάνω από 42 χρόνια από την αποστολή του Απόλλων 11 στη Σελήνη και ακόμη υπάρχουν περίεργες ενδείξεις σχετικά με την αυθεντικότητα των στοιχείων που μας έχουν παρουσιάσει. Η πρώτη επανδρωμένη αποστολή στο Φεγγάρι συνοδεύεται με  μεγάλες υποψίες για ψέματα και συγκαλύψεις. Πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν πως δεν πήγαμε ποτέ στην Σελήνη και άλλοι ότι ακόμη και να έχουμε πάει , οι εικόνες και τα βίντεο που μας δείξανε δεν είναι αληθινά, αλλά τραβηγμένα σε ένα αμερικάνικο στούντιο. Μια καλοτραβηγμένη ταινία λοιπόν η όλη υπόθεση. Παρακάτω θα σας παραθέσω ένα προς ένα τα διάφορα αντικρουόμενα στοιχεία.



Ο κυματισμός της σημαίας στην Σελήνη. Σύμφωνα με την θεωρία αυτή, η αμερικανική σημαία που τοποθετήθηκε στο έδαφος της Σελήνης φάνηκε να κυματίζει. Αυτό δεν μπορούσε να συμβεί αφού το φεγγάρι δεν διαθέτει ατμόσφαιρα.



Οι φωτογραφίες χωρίς την ύπαρξη φωτογράφων. Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν τους αστροναύτες να φθάνουν και να φεύγουν από τη Σελήνη. Για να τραβηχτούν αυτές οι φωτογραφίες θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος φωτογράφος στην επιφάνεια του φεγγαριού. Επίσης, οι φωτογραφίες από την άφιξή και την αναχώρηση των αστροναυτών από τη Σελήνη. Ακόμη, οι σκιές με διαφορετικές γωνίες. Στις φωτογραφίες από την προσσελήνωση του Απόλλων 11, οι σκιές των αντικειμένων βρίσκονται σε διαφορετικές γωνίες, όπως γίνεται σε ένα τηλεοπτικό στούντιο που υπάρχουν πολλαπλές πηγές φωτός.



Το ζήτημα της ακτινοβολίας στις ζώνες Van Allen. Σύμφωνα με απόψεις πολλών επιστημόνων, οι αστροναύτες δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν σε ένα ταξίδι στη Σελήνη, αφού θα εκτίθονταν σε θανατηφόρα διαστημική ακτινοβολία από τις ζώνες Van Allen. Ο ουρανός χωρίς ίχνος αστεριών. Βλέποντας τις φωτογραφίες που πάρθηκαν στη Σελήνη, αν και ο ουρανός είναι σκοτεινός, δεν φαίνεται ούτε ένα άστρο.










Η εποχή που ο άνθρωπος θα χτίσει μέχρι και καζίνο στην Σελήνη δεν είναι πολύ μακριά, σύμφωνα με την ΝΑΣΑ. Παρολ’ αυτά είναι σωστό και προτιμότερο να ξέρουμε από την αρχή όλη την αλήθεια για την μεγάλη αυτή εξερεύνηση του Φεγγαριού παρά να μας παραμυθιάζουν με τεράστιες ανακρίβειες. Στο 2ο μέρος θα σας παρουσιάσω επιπλέον στοιχεία που θα πείσουν και τον πιο δύσπιστο ότι κάτι βρομάει στην υπόθεση αυτή…..


Προς το παρόν δείτε το παρακάτω βίντεο που θα σας κάνει να αρχίσετε να αμφιβάλετε για πολλά….



Σχόλια