Η Αλήθεια – Μέρος 2




















Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τους πραγματικούς τρομοκράτες και φονιάδες των λαών. Αυτούς που σκοτώνουν οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στα σχέδια τους και προσπαθήσει να ξυπνήσει συνειδήσεις. Ανεξιχνίαστες ακόμα υποθέσεις όπως της Πριγκίπισσας Νταιάνα, του προέδρου John Kennedy, του Αλέξανδρου Ωνάση, και πολλών άλλων, έχουν θαφτεί στα συρτάρια των αρμοδίων γιατί έτσι βολεύει το σύστημα και αυτούς που κινούν τα νήματα παρασκηνιακά.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν πήγαιναν με τα νερά του συστήματος και προσπαθούσαν , άλλοι πολύ άλλοι λιγότερο να αλλάξουν λίγο την κατάσταση υπέρ της ανθρωπότητας. Αλλά αγωνιζόντουσαν μάταια αφού «το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο». Δεν θα τους αφήναν ποτέ να χαλάσουν όλα όσα έχουν κτίσει με κόπο τόσα χρόνια για χάρη της αλήθειας και της ευημερίας των ανθρώπων.

Αντιθέτως μας βομβαρδίζουν με ειδήσεις για την τρομοκρατία που μας απειλεί, για την τιμή του πετρελαίου που ανεβαίνει, για την οικονομική κρίση που χτυπά την πόρτα μας και οτιδήποτε άλλο ικανό να τραβήξει την προσοχή μας, να μας φοβίσει και να μας κάνει πιο δεκτικούς σε πράγματα και νόμους που θέλουν να εφαρμόσουν δήθεν για το κοινό καλό και την ασφάλεια μας.

Το πιο τρομακτικό σε όλη την υπόθεση είναι πως δυστυχώς όλα αυτά δεν θα μας τα επιβάλλουν με το ζόρι αλλά θα μας φτάσουν αργά και μεθοδικά στο σημείο να τα ζητήσουμε εμείς οι ίδιοι. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο τους επίτευγμα. Η παραποίηση της αλήθειας και η ψυχολογική τρομοκρατία που ασκούν πάνω μας, που αναπόφευκτα θα τους οδηγήσει στην ολοκλήρωση του στόχου τους. Ένας ολόκληρος πλανήτης με ανθρώπους-ζόμπι που θα ακολουθούν διαταγές χωρίς δεύτερη σκέψη και αμφισβήτηση. Ένας πλανήτης γεμάτος με πειθήνια όντα που για την αυταπάτη της ελευθερίας και της ανάπτυξης, θα έχουν χάσει ότι πολυτιμότερο είχαν ποτέ. Την ελευθερία τους!

Θα τους αφήσουμε λοιπόν να εξακολουθούν να παίζουν με τις ζωές μας και το μέλλον μας; Θα συνεχίζουν να παίζουν σαν μαριονέτες και να μας κατευθύνουν όπου θέλουν αυτοί; Δείτε την ζωή σαν ένα παιχνίδι πόκερ. Βρείτε πώς μπλοφάρουν και κερδίστε την παρτίδα…

Σχόλια