Η Ομάδα Έψιλον




Σύμφωνα με όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί και ειπωθεί, δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά σχετικά με την ύπαρξη της Ομάδας Έψιλον. Πολλοί λένε πως δεν είναι παρά δημιούργημα της φαντασίας ορισμένων που σκοπίμως εκμεταλλεύονται το όνομα της με σκοπό την πνευματική καταστολή των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα. Έχουν γίνει αναφορές σχετικά με την δράση της και έχει ειπωθεί μεταξύ άλλων πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια επιστημονική ομάδα ξένων συμφερόντων στην οποία συμμετείχαν και Έλληνες που απλά υιοθέτησε το όνομα της Ομάδας Έψιλον. Λέγεται ότι τα μέλη της είναι Έλληνες με ιδιαίτερα υψηλό οικονομικό επίπεδο και το όνομα της προέρχεται από το σύμβολο "Ε" που υπήρχε στο ναό του Απόλλωνα στους Δελφούς.

Ακούγοντας σήμερα κανείς περί Ομάδας Έψιλον σχηματίζει αυτόματα στο νου την εικόνα μιας πανάρχαιας απόκρυφης αλλά πανταχού παρούσας Ελληνικής οργάνωσης. Η οργάνωση αυτή, χρησιμοποιώντας διαχρονικά την προχωρημένη ακόμα και για την εποχή μας κρυμμένη γνώση των αρχαίων προγονών μας που μεταφέρετε με απόλυτη μυστικότητα στα μέλη της από εποχή σε εποχή, έχει σκοπό να διασφαλίσει με κάθε έννομο μέσο τα συμφέροντα του Ελληνισμού, να αποκαταστήσει στην διεθνή κοινή γνώμη με αδιάσειστα στοιχεία τις παραποιημένες από τους εκάστοτε εξουσιαστές, ιστορικές και επιστημονικές αλήθειες που σκόπιμα αποκρύφτηκαν ή αλλοιώθηκαν για να μειώσουν τον χαρακτήρα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, να επιτύχει μέσο δημοκρατικών διεργασιών και ελευθέρας βουλήσεως κάθε έλλογου όντως του πλανήτη μας, την πνευματική αποδοχή και ανάδειξη του Ελληνικού ιδεώδους ως τρόπου ζωής σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο και να  αποκαλύπτει εκ τον προτέρων οποιαδήποτε σχεδιαζόμενη εγκληματική ενέργεια κατά του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας γενικότερα.






Ορισμένοι λένε πως η Ομάδα Έψιλον διεξάγει ένα μυστικό πόλεμο στους τομείς της σύγχρονης ζωής όπως πολιτική, οικονομία, επιστήμη, κοινωνία και περιβάλλον.
Στην προσπάθεια αυτή η Ομάδα Έψιλον έχει απλωθεί σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο με πολυάριθμα μυημένα μέλη και ένα ευρύτατο δίκτυο ροής πληροφοριών, ενώ χρησιμοποιεί κάθε υπερσύγχρονο μέσο ή άγνωστες πήγες ενέργειας καθώς και ασύλληπτες επιστημονικές μεθόδους, γνωστές από τα αρχαία ελληνικά μυστήρια που για τον μέσο άνθρωπο και τα σημερινά δεδομένα αγγίζουν τα όρια μεταφυσικής ή τον χώρο επιστημονικής φαντασίας.




Υποτιθέμενα μέλη της Ομάδας Έψιλον υποστηρίζουν πως η Ομάδα ίδρυσε το 1970 δυο τοπικές θυγατρικές ομάδες. Στην Ρωσία την Ομάδα 68 ή ΜΗΔΕΙΑ και στην Γιουγκοσλαβία την Ομάδα 69 ή ΑΘΗΝΑ. Οι αριθμοί 68 και 69 προέρχονται από το άθροισμα των γραμμάτων σύμφωνα με την συνήθεια των Ελλήνων να μετατρέπουν τα γράμματα σε αριθμούς.

Έγγραφες αποδείξεις για την ύπαρξη της Ομάδας Έψιλον καθώς και για την δημιουργικότητα και την σημαντικότητα της Ελληνικής αξίας υπήρχαν στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Δυστυχώς η θρυλική βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας κάηκε, αλλά υπάρχουν στοιχεία στις αποθήκες του Βατικανού. Μην βάλετε στοίχημα όμως πως θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε στο Βατικανό.

Εκεί, εντελώς συμπτωματικά, απαγορεύεται η είσοδος στους πάντες…



Σχόλια