Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ – Μέρος 2


Προσκλήσεις για συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ έχουν ήδη λάβει κατά περιόδους και αρκετοί Έλληνες πολιτικοί και επιχειρηματίες μεταξύ των οποίων ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Aλογοσκούφης, η Άννα Διαμαντοπούλου, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Δαυίδ. ο Τάκης Aράπογλου, ο Παναγής Bουρλούμης, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο Γεράσιμος Αρσένης, ο Γεώργιος Λιβανός, ο Γιάννης Λύρας, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Αλέξης Παπαχελάς και πολλοί άλλοι




Επίσης πολλές είναι οι διεθνείς προσωπικότητες που έχουν δώσει το παρόν στις διασκέψεις της Μπίλντερμπεργκ, όπως από τον χώρο της πολιτικής ο Χένρι Κίσινγκερ, ο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο Ρίτσαρντ Περλ, ο Ζοζέ Μπαρόζο, η Άνγκελα Μέρκελ, ο Ρίτσαρντ Χάας, ο Μπερνάρ Κουσνέρ και ο Μάικλ Λεντίν. Αρκετά μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, όπως η βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας, ο πρίγκιπας Φίλιππος του Βελγίου, η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος, αν και ουδέποτε το όνομά του περιλαμβάνεται στον επίσημο κατάλογο. Μεγάλη εκπροσώπηση έχουν και οι πολυεθνικές μέσω ανώτατων στελεχών των εταιρειών: BP, Ford, Shell, Siemens, Daimler Chrysler, Nokia, Thyssen Krupp, Novartis, Fiat και BMW.

Σε αλλεπάλληλες ερωτήσεις δημοσιογράφων για την απόλυτη μυστικότητα των συναντήσεων της λέσχης, οι οργανωτές ισχυρίζονται ότι μέσω αυτής της μυστικότητας δίνουν την ελευθερία στους συμμετέχοντες να δηλώσουν ότι θέλουν και να κάνουν ανταλλαγή απόψεων χωρίς την πίεση μίας πιθανής δημοσιοποίησης. Ότι το κάνουν δηλαδή για να υπερασπίσουν το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης των ανθρώπων.



Από ότι φαίνεται κανείς δεν τους ενοχλεί να πράξουν τα σχέδια τους, εκτός από κάποιους που χαρακτηρίζονται ως τρελοί, φαντασιόπληκτοι ή συνομωσιολάτρες. Η αλήθεια είναι πως μια τόσο μυστικιστική οργάνωση καταφέρνει να λειτουργεί με επιτυχία μόνο στο σκοτάδι και στην σκιά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να την βγάλουμε στο φώς. Το γεγονός αυτό συνυπογράφει, άθελά του φυσικά, και ο ισχυρός της λέσχης Zbigniew Brzezinski, που παραδέχεται πως η «νέα παγκόσμια κοινωνική αφύπνιση» εκτροχιάζει τα σχέδια τους για τη νέα παγκόσμια τάξη...


Σχόλια

  1. Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος λαμβάνει προσκλήσεις από την Μπιλντεμπεργκ αλλά δεν συμμετέχει, ούτε είναι καν ενταγμένος διότι είναι Ορθόδοξος και Έλλην. Και μπορώ να το αποδείξω. Άλλοι εδώ στην Ελλάδα αλλάζουν πίστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως θα διάβασες παραπάνω αγαπητέ αναγνώστη, αναφέρω τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο στους ανθρώπους που έχουν κατά περιόδους λάβει προσκλήσεις χωρίς να αναφέρω ή να υποστηρίζω αν έχουν λάβει μέρος ή όχι. "Προσκλήσεις για συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ έχουν ήδη λάβει κατά περιόδους...").
    Σε κάθε περίπτωση, κάθε σχόλιο ή παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτο αρκεί να συμβάλει σε μια εποικοδομητική συζήτηση και στην αναζήτηση της αλήθειας..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε κατά διάνοιαν δεν σκοπεύω να σας αμφισβητήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου